Over ons

|Over ons
Over ons2018-12-01T14:55:17+01:00

Over ons

Lale Reizen is inmiddels een gevestigde naam in de regio Den Haag. Sinds 12 september 1992 verzorgen wij de mooiste en goedkoopste reizen voor u naar Turkije. Van uitstekend verzorgde vakanties tot luxe rondreizen. Vluchten naar: Istanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Elazig, Adana, Antalya, Izmir, Trabzon en nog veel meer.

Als u juist interesse heeft in een geheel op maat ontwikkelde vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Door de ervaring en kennis van onze reisagenten, wordt uw vakantie nog specialer. Het is niet zomaar dat wij ons specialist in maatwerk durven te noemen. Wij houden juist van uitdagingen en zoeken alles tot in de puntjes uit.

U kunt bij ons net dat beetje extra krijgen waar u naar op zoek bent. Naast die droomvakantie regelt Lale Reizen namelijk meer dan dat. Wij regelen uw reis namelijk tot op uw stoel en eten in de vliegtuig. Om te zorgen dat alles goed verzorgd is, kunt u bij ons langs komen en uitgebreid informatie krijgen. Dit doen we allemaal om u de zorg uit handen te kunnen nemen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.